top of page

HYVINVOINTIA JA ENERGIAA TYÖELÄMÄÄN

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 10.11.2023 alkaen. 

Tiedot päivitetty viimeksi 27.11.2023.

 

 

YRITYKSEN TIEDOT

Yritys: Fys LindaLines

Y-tunnus: 2695211-4

Osoite: Lainaankatu 5, 92600 Rovaniemi

Puhelinnumero: +358400408812

Sähköposti: linda@movingflow.fi

Yritys myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Moving Flow! -nimisessä verkkokaupassa. Arvonlisävero (24%) sisältyy kaikkiin myytäviin tuotteisiin. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Olkaa hyvä tutustukaa huolellisesti tällä sivulla kuvattuihin tilaus- ja toimitusehtoihin ennen kuin teette tilausta verkkokauppaamme. Tekemällä tilauksen hyväksyt kaikki ehtomme.

 

KAUPANKÄYNNIN EHDOT

Käymme kauppaa Suomessa asuvien täysi-ikäisten henkilöiden kanssa. Alaikäisellä tilaajalla on oltava aina täysi-ikäisen huoltajan suostumus tilata tuotteita verkkokaupastamme.

 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla antamalla etunimi, sukunimi, sähköposti ja haluttu palvelu yhteystietolomakkeella sekä lähettämällä yhteystietolomakkeen tiedot. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä tietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

 

OSTOSOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Ostosopimus syntyy silloin, kun hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot, suoritat tilauksesi yhteystietolomakkeen kautta sekä maksat tilauksen Arctic Nutrition Oy:lta saamasi maksulinkin kautta (Linkki tilausvahvistuksessa, joka toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen). Mikäli tuotteen hinta kaupassamme oli ostohetkellä selkeästi virheellinen, pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus. Kauppahinta palautetaan ostajalle mahdollisimman pian, mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen.

 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Meidän kanssamme asiointi on turvallista, sillä Arctic Nutrition Oy käyttää maksupalvelussaan luotettavaa SSL-salausta. Asiakkaiden luottamuksellisia maksutapoihin liittyviä tietoja ei koskaan tallenneta järjestelmään.

 

Hyväksymme maksutavoiksi:

Paytrail (suomalaiset verkkopankit)

Paypal

 

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

 

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään aina tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää voimassa olevan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Mikäli et saanut tilauksen tekemisen jälkeen meiltä maksuvahvistusta, otathan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme linda@movingflow.fi

 

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAVAT

Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen toimituksen. Tuotteet toimitetaan asiakkaille postin ja muiden yhteistyössä toimivien kuljetusyhtiöiden toimesta.

 

TOIMITUSAIKA

Yleisimmät toimitusaikamme (Flow -tilauksiin) ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-3 arkipäivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Emme ota vastuuta kuljetusyhtiöiden mahdollisista toimitusviiveistä. Tiedossa olevista poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

 

PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUSEHDOT

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä.

Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@cuuls.com tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Palautusosoite

Cuuls asiakaspalvelu

Kaukovainionkatu 78,

90140, Oulu

Suomi

 

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme10€ maksun.

 

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut, tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen, lähettämällä sähköpostia info@cuuls.com, tai soittamalla verkkokaupan yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.

bottom of page